Szépségtippek #2 - Smink

2/21/2015 12:15:00 du.


Sziasztok!

Elérkeztünk 2015-re vonatkozó szépségtipp következő egyben utolsó állomásához. 

Emlékeztetőül: ezidáig bemutattam számotokra az ideig trendeket, mind frizura, mind divat tekintetében, válogathattatok a különböző színek és stílusok között. 
Most pedig következhet a smink. 
Lássuk idén mik lesznek a hangsúlyosak a smink tekintetében. Az biztos, a természetesség nagyon fontos lesz.


Nos, 2015-ben igazán feltűnő lehetsz, hiszen a vibráló színek fognak hódítani, főképp a tavaszi/nyári szezonban. A szemfestésben kék lesz a fő szín idén, akár élénken, akár füstösen kombinálva. Visszatérve a vibrálásra, piros, lila, narancs, akár a zöld és fehér színeket is kipróbálhattok, de a fekete sem felejthető ki, mindezeket pedig hangsúlyosan viselve szemhéjunkon.
A szemhéjtust is bátran használjátok, a szemetekhez mérten, hiszen a vastag vonal nem mindenkinek előnyös.  


Idén viszont fontos szerepet kap a natúr smink, inkább a kontúrozás és az arcbőr kap főbb szerepet. 




Térjünk át a szemöldökre. Mivel eddig főképp a tetovált, vékony szemöldök volt a divat, most inkább a vastagabb, mégis szépen formázott, amit majd a szemöldökötök színének megfelelő ceruzával tudtok majd árnyékolni. 

Az ajkakra többnyire ugyanaz lesz a jellemző : a vörös és annak minden árnyalata fog hódítani. A vörös ami régóta nők millióinak kedvenc színe, most megjelenhet korall változatban vagy világosabb árnyalatban. Fontos viszont az is, hogy az ajkaitok színéhez megfelelő rúzst, szájfényt válasszatok.









A körömlakkban is feltűnhet az idei év divat színe a bordó és annak árnyalatai  - marsala - amit már a divatnál bemutattam Nektek.
Alapvető lesz még a királykék, fekete, matt és a csillogó körmök. A New York-i divathéten bemutattak egy új változatot, ahol is  a  körömágy volt más színűre festve. Elég furcsának tűnik így, de akinek esetleg tetszene, próbálja ki. 


Remélem tetszett számotokra a szépségtippek 2015-re, biztosak lehettek benne, hogy fogok még számotokra hozni tippeket akár frizurára akár sminkre. 

Végezetül egy idézetet osztanék meg veletek a szépségről. 
"Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ,
amit éppen visel, vagy az alakjától, amilyen az ő formássága, de még nem is attól ahogyan a haját viseli. Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik."


Szép hétvégét!





forrás: fashionfave.com, teunneped.hu, divatlaz.hu

You Might Also Like

0 megjegyzés