Hétvégi idézetek

9/13/2014 09:26:00 de.


 Sziasztok!

Ebben a borús, szürke napokban azt hiszem jólesik egy kis boldogságot sugárzó idézeteket olvasni.
Azért, mert beköszöntött az ősz, ne felejtsük el kik is vagyunk, hogy a szürkületben is meglehet találni a szépséget, a fényt, a pozitív érzést. Próbáljunk arra is gondolni, mi a szép ebben az évszakban, hogy az elmúlás után mindig életre kel a természet is, hiszen ez egy örök körforgás.

Ha hűvös az idő, próbáljuk meg lekötni magunkat olyan dolgokkal, amiket szeretünk, amitől boldogok lehetünk. Olvassunk, nézzünk vígjátékokat, kreatívkodjunk, sétáljunk, kiránduljunk, hiszen a friss levegő is jót tesz, vagy csak beszélgessünk azokkal akik fontosak a számunkra. Ne éljük meg negatívumként az őszi időszakot.

Most gyűjtöttem nektek néhány idézetet, amit azt gondolom érdemes megfogadni, elmélkedni rajta. 
Ha pedig csak beszélgetnétek valakivel, úgy gondoljátok, hogy senki sem hallgat meg titeket, akkor írjatok nekünk kommentet bejegyzéseinkhez, vagy emailt a mindiglegyboldog@gmail.com címre. 
Ne feledjétek: Minden okkal történik.   :) 


"Az vagy, akinek hiszed magad. Ne ismételgesd folyton, amit a "pozitív gondolko­dás" hívei sulykolnak, hogy "igen, szeretnek, igen, erős vagyok, igen, meg tudom csinálni". Nem kell mondogatnod, hiszen ezt már tudod. (...) Ahelyett, hogy megpróbálnád bebizonyítani, hogy jobb vagy, mint gondolod, egyszerűen nevess. Nevess az aggodalmaidon, a bizonytalanságodon. Nézd humorral a gyötrelmeidet. Kezdetben nehéz lesz, de lassanként hozzászoksz." /Paulo Coelho/


"Ne add fel az álmaidat és az ábrándjaidat! Ne engedd, hogy az élet elvágja a zsineged, mielőtt fölorsóznád azokat az álmokat... tartsd feszesen... és orsózz... ne add fel... kapaszkodj bele a hálóba... s ha a már benne lévő álmok kiszökkennének, ugorj a vízbe és ússzál utánuk az életed kockáztatásával is... de ne engedd őket elszökni!"
/Danielle Steel/



"Merj egyéniség lenni egy olyan világban, ahol mindenki megrögzötten követ egy illúziót, hajszol egy hazugságot. Ahol mindenki beáll a sorba, ahol csak bizonyos gondolatok, cselekvések, életmódok az elfogadottak. Merj hangot adni gondolataidnak, szabadjára engedni egyéniséged. Merj más lenni, mint a többség. Míg Ők azon fáradoznak, hogy fenntartsanak egy látszólagos képet, addig te megkíméled magad a játszmáktól, erőfeszítésektől, hogy annak tettesd magad, aki nem vagy. Merj más lenni, hiszen ebben rejlik sikered kulcsa."
/Golden Dawn/
 


"Ha döntened kell, dönts úgy, hogy az hűen tükrözzön Téged. Meséljen arról, hogy ki vagy, hová tartasz, és milyen erő rejlik benned.
Dönts magad mellett…
A választásaid meghatároznak Téged, Neked kell együtt élned velük és Neked kell viseln
ed következményeiket, ezért a szíved legmélyén kell megszületniük, hogy hűen tudd követni őket.
Nem, nem mindig a leglogikusabb és legnépszerűbb út lesz a Tiéd, és lehet, hogy sokan nem fogják majd érteni, mit, miért teszel, de Te tudni fogod, Te tudni fogod… hogy a jó döntés mindig az, amit a legjobban szeretnél! Nem az, amit mások annak látnak vagy az, ami biztos és kockázatmentes.
S, ha a vágyad olykor tévútra is visz, ne bánd, mert minduntalan beteljesíted az emberek egyik legnehezebb feladatát: önmagad maradsz, és… talán egyúttal megfejted az élet egyik olyan titkát is, amit csak a bátrak fejthetnek meg…"
/Manna OWell/
 


"Sorsod ott van, ahol az életed nehéz. Ahol kudarcos. Ahol a lelkiismereted, de főleg a külső bajok és akadályok szüntelenül figyelmeztetnek, hogy ez a te utad - mert nehéz. Ahol áldozatra kényszerülsz, az az utad."/Müller Péter/ 

You Might Also Like

0 megjegyzés