Nyári haj divat

6/07/2015 11:47:00 de.


Sziasztok!

Mint ugye szokás mondani, hogy nem a ruha és a külső teszi az embert, de azért mégiscsak fontos milyen is a hajviseletünk. Ha nem is amiatt, hogy ki mit szól, hanem amiatt ami nekünk tetszik, milyen változást szeretnénk magunknak. 

Előzetesben már írtam az idei év valószínűsíthető hajtrendjeiről ITT OLVASHATJÁTOK 
most kutakodtam számotokra, az idei nyári divatról is. 
Ahogy elnéztem olvasóim nagyon kedvelik a frizurákról szóló bejegyzéseimet, így Nekik is kedveznék most. 

Szabó Imre oldalán találtam nagyon sok információt, most szemezgetnék belőle, mik is lesznek idén a trendi frizurák. 


Az idei nyár sokszínű változatos és színes lesz a kreatívak pedig bármit kipróbálhatnak. 

Az ombre, a copacabana melír is népszerű marad, tehát aki kipróbálná biztos lehet benne, hogy a nyáron is divatos lehet vele. 

A szezon formái változóak, hiszen a rövid frizura mellett a szolidabb, félhosszú, könnyen formázható hajakat lehet választani, továbbá a frizurát kedved szerint alakíthatod : hullámos, egyenes, amely minden arcformához tökéletes, az alkalomhoz illően lehet vagány, laza és elegáns. 

Rövid haj is szintén divatos marad, ezért a bátrak választhatják ezt a fazont is. A sportos, mégis nőies hatást keltő rövid fizura a nyáron is hódít, a bob stílusú például nagyon jól áll a kerek arcúaknak és a hossza miatt könnyű kezelni. 
Szabó Imre szerint a hátulról előre hosszabbodó frizura is sok lehetőséget rejt magában, kedved szerint vágathatod, formázhatod, és a színekkel is játszhatsz. 



Ha már a színek, melyek lesznek a nyár trendjei? 

Aki merész, 2015 biztosan az ő éve lesz, elég intenzív színek közül válogathatnak a bátrak, de a természetesség is főszerepet kap : például méz szőke, meleg barna. 

A szőkének számos árnyalata lesz divatos amiket kombinálhattok barna tónusokkal. 
Újdonság lesz az eperszőke, de a vörös-szőke hajszín sem megy ki a divatból, ami tavaly már bekerült a hajtrendbe .


A barna szín árnyalatai is megjelennek, tehát aki emellett teszi le a voksát, rengeteg választéka lehet. Csak néhány példa: aranybarna, meleg mogyoróbarna, vöröses barna. 
Az extrémek pedig akár a lilát vagy a kék árnyalatot is bevállalhatják. De ha valami érzékire vágysz, próbáld ki a klasszikus vörös árnyalatot is. 
Az év frizura divatja bejegyzésemnél a Marsala - azaz az év színe akár ruhában, de hajban is előjön. Választhatjátok ombre hatást keltve vagy magát csak a színt. 


Újdonságok a nyárra 


Sombre: A sombre abban különbözik az ombre hajfestéstől, hogy a frizurában nincs akkora kontraszt a színek között, így a színátmenet sokkal természetesebb, naturálisabb napszítta hatást kelt. A különbség, hogy az ombréban 3-5 árnyalattal is eltérhetnek a választott színek, míg a sombre esetében csak 2-3 a különbség. 






Balayage ombre : ennél a fodrász célja szintén ugyanaz, hogy napszítta legyen a frizura, így a két technika ötvözésével természetes hatást keltsen.
A balayage olyan technika, melyben a fodrász szabad kézzel alkotja meg a színátmenetet képző világosabb tincseket, több kreativitás vihető a frizurába, a fodrász a formához igazodva tetszőlegesen satírozza el a melírt, ezért a végeredmény naturálisabb, lágyabb és akár több hétig élvezhető lehet.





Remélem találtok benne olyat, amit ti is szívesen kipróbálnátok :) 

További szép hétvégét 
Eszter




forrás : http://szaboimre.hu


___________________________________________________________________________________

Felhívás

Tovább gondoltam a könyvajánlós bejegyzést, egy olyannal, hogy filmet is ajánlhattok számunkra, továbbá a blog olvasói számára.
Tehát, bővítve: Várjuk könyv vagy filmajánlóitokat, amelyeket szívesen megosztanátok velünk, mutassátok be kedvenceiteket, egy ismertetőben, majd küldjétek el a mindiglegyboldog@gmail.com címre, egy olyan névvel, amivel szeretnétek, hogy kikerüljön a blogra. / INFÓK/

Továbbá ...
Ha esetleg van valamilyen téma, ami érdekelne titeket, olvasnátok róla -főképp az én saját véleményemet, tapasztalataimat - akkor kérlek  írjátok meg itt, facebookon vagy esetleg email-ben.
Ne felejtsétek a blog azért jött létre, hogy a TI problémáitokon segítsünk, írjunk néhány bátorító szót.


Kövessetek minket a Google+-on  -Mindig légy boldog 
Facebook: https://www.facebook.com/mindiglegyboldog1
Elérhettek minket email-ben : mindiglegyboldog@gmail.com






You Might Also Like

0 megjegyzés