Szépségtippek #1 - Frizura

1/25/2015 09:48:00 de.


Már régebben volt bejegyzés a szépségápolásról, sminkről és frizurákról. Úgy gondoltam, próbálok Nektek összegyűjteni néhány tippet az idei évre, kedvetekre válogathattok, a különféle stílusok közül majd.

Mivel a címnél is láthatjátok, hogy több rész fog ebből készülni, hogy mik lesznek a trendek 2015-ben.

Elsőként kezdjük a frizurával

Talán az óévben a fonás, a hosszú haj volt a sláger, na és a különböző színű frizurák, addig az év végén már több sztár a rövid haj mellé állt. 
Nem gondolnám, hogy ezen túl sem lenne hódító a különleges fonású frizura vagy a konty, talán akik hosszú hajjal büszkélkedtek, most valami változásra, újdonságra vágytak. 
Lássuk miről is beszélek:  - hullámos bubi frizura  - 
Kaley Cuoco és Lucy Hale vállalta be nem is olyan rég ezt a frizurát, láthatólag nagyon jól áll nekik, trendi és fiatalos :)  Ezeket nyilván kedvetek szerint festhetitek, formázhatjátok.







A hullámos haj tehát idén is hódít, de 2015-ben a középen elválasztott haj is elsőbbséget élvez. 
 Rövid haj
Aki a bubi frizuránál is rövidebbre vágyik, csajos, ám de rövid fiús hajat vágathat magának. Akár fésülheted oldalra, bohókásan "összeborzolhatod", hiszen ez a frizura kedvedre variálható és formázható.  Kaley Cuoco a bubi frizura óta már rövidebbre vágatta tincseit...Továbbá Pink stílusa is inspiráló lehet a számotokra, ha hasonló frizurát szeretnétek.





A kontyoknál némi változás az talán, hogy a dúsabb hatás helyett, különféle feltűzött összefogott frizuráknál a szorosabb összhatás lesz a fő. 
Tipp még egyenes szálú hajra, hogy idén a szögegyenes stílus már nem olyan divatos, inkább a szélfútta hatású hajat próbáljatok kreálni magatoknak.
A színekre áttérve: hódítanak a meleg árnyalatok - barna, bronz, vörös, míg a hűvösebb színek közül az egész világos szőkét is választhattok, természetesen ezeket a színeket megbolondíthatjátok a hozzá jól illő melírral is. Továbbá idén trendi lesz a mahagóni, eper, réz és a piros szín is!










Remélem tetszettek az ötletek, válogassatok kedvetekre, hátha találtok számotokra megfelelő frizurát. 

Ha kérdésetek, kérésetek van, keressetek minket emailben /mindiglegyboldog@gmail.com/  illetve a facebookon is elérhetőek vagyunk. 

E.


femina, divatlaz.hu,  glamour 



You Might Also Like

0 megjegyzés