Januári sztárpletykák

1/18/2015 04:48:00 de.



Megkezdődött a 2015-ös év és az első hónapban már elég sok dolog történt a sztárvilágban. 

Igyekeztem a fontosabbakat összegyűjteni számotokra 


Megszületett Blake Lively és Ryan Raynolds gyermeke 

- Pontosan nem tudni, de december végén érkezett meg a sztárpár várva- várt gyermeke. Egy ideig azt sem lehetett tudni, hogy milyen nemű lett a kicsi, de mint kiderült kislányuk született és a Violet nevet kapta. 
Gratulálunk
 - Gyermeke született még Nick Lacheynek (Jessica Simpson ex férjének). 

Baby bumm 2015-ben is!
 - Ha már a gyerekeknél tartunk állítólag Cameron Diaznak, Beyoncénak, Jennifer Love Hewittnek is babája lesz az idén. Szépen gömbölyödik Keira Knightley, Katalin hercegnő és Jessica Biel is, akiknek szintén 2015-ben születik majd gyermeke. :)

Megjelent a Szürke ötven árnyalata újabb előzetese 
 - Alig egy hónap múlva kezdik el vetíteni A szürke ötven árnyalata című filmet, amit már sok rajongó és érdeklődő alig vár. A hónapban pedig kijött egy újabb jeleneteket bemutató előzetes videó is, ami még jobban meghozza a kedvünket a filmhez. Ti is várjátok??


Selena Gomeznek új pasija van 
 - Justin Bieber úgy látszik a múlté már a híres énekesnő életében, hiszen a Golden Globe díjátadó utáni buliba már új szerelmével a híres dj-vel jelent meg. A 25 éves DJ Zedd és Selena állítólag kéz a kézben érkeztek és az internetezők szerint ők lehetnek majd az új álompár is.


Nikki Read és Ian Somerhalder eljegyezték egymást 
 - Ian az ünnepek alatt titokban kérte meg szerelme kezét, majd az a hír is napvilágot látott, hogy a Vámpírnaplók és a Twilight -saga sztárjai a nyáron majd össze is házasodnak. Akkor kezdett gyanakodni a bulvár, amikor is Nikki a Golden Globe díjátadón megjelent egy gyémánt gyűrűvel az ujján.

Tom Hanks Magyarországon forgat
  - Számomra egy nagyon kedves hír, hiszen alig vártam már a Da Vinci kód folytatását, az Infernót, amit könyvben már volt szerencsém olvasni. Előzetesben, majd írok róla egy ajánlót, hiszen ugyanolyan érdekes és fordulatos, mint az előzőek. A színész 2 hónapot fog országunkban tölteni, a film részét itt fogják forgatni, a hírek szerint családja is elkíséri majd Magyarországra. 
 


A következő hónapban is számíthattok majd újabb sztárpletykákra, addig is kövessétek figyelemmel blogunkat, ha bármi nyomja a szívetek írjatok bátran!

mindiglegyboldog@gmail.com

Eszter

forrás : joy magazin, borsonline



You Might Also Like

0 megjegyzés