A Nagy Ő!

4/20/2015 11:45:00 de.

Sziasztok!

Az egyik barátnőm inspirálta/kérte ezt a bejegyzést, természetesen igyekeztem ennek eleget is tenni, emiatt most egy olyan írást olvashattok, amit eddig még nem...

Hogyan találjam meg a Nagy Ő-t? Felismerhetem e a Nagy Ő-t? 


Csak néhány kérdés a sokból.. Nézzünk csak magunkba lányok, mióta ábrándozunk arról, hogy jön majd a szőke herceg fehér lovon és megtaláljuk azt az embert akivel örökké boldogok leszünk, megért minket és a tenyerén hordoz majd?!

Talán kislányként már ábrándozunk arról, hogy milyen is lesz a mi hercegünk, a mesékbe képzeljük magunkat a herceg mellé, majd egyre idősebbek leszünk és talán az "ízlésünk" is megváltozik.

Mindannyian vágyunk arra, hogy egyszer megtaláljuk azt az embert, akivel boldogok lehetünk, a másik felünk, a legjobb barátunk és a társunk lehet egy életen át. 
Azt gondolom, ha látunk egy férfit elsőként akárhogy is de a külsejét nézzük meg /akár magas, szőke-barna hajú vagy épp szép a szeme ,mosolya/ de elég ez, hogy csak a külseje alapján válasszunk? 
Nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy minden áron keresik és megakarják találni azt a személyt, aki lehetőleg boldoggá teszi őket. Elsősorban el kell döntenünk magunkban, hogy mit is akarunk. Magunkban megtalálni a belső harmóniát, nem pedig minden áron keresni és keresni.  De belegondoltunk már abba, hogy lehet az a Nagy Ő ott áll az "orrunk előtt" ? Lehet, nem kellene olyan erősen és keresni azt az embert, lehet, hogy csak úgy be fog toppanni az életünkbe akkor, amikor nem is számítunk rá. 

Már pedig ez nagyon gyakran így szokott lenni.
Egyszer elfeledkezel arról, hogy megtaláld, éled az életed mindennapjait és hopp, egyszer csak belép valaki, aki teljesen megváltoztathat mindent :) Ehhez pedig az kell, hogy önmagunk legyünk, azt, hogy mi magunk boldogok legyünk!
Ezután pedig érezni fogod azt, hogy mi is az ami megfogott benne, és nagyon valószínű, hogy nem csak a haja színe vagy a magassága lesz a döntő, hanem az, milyen jól el tudtok beszélgetni különböző témákról és lehet, hogy néhány dologban közös az érdeklődési körötök.
Aztán pedig mindent másképp fogsz látni, az időjárást, a napfényt, a virágokat egyre jobban érzed magad a bőrödben. 
Kell az, hogy a fiú lássa a valódi énedet, így hát ne játssz szerepet, mutasd meg azt az embert -még a rosszabb tulajdonságaiddal is- aki vagy, így sokkal jobban értékelni fog, merd felvállalni, hogy más a véleményed azzal kapcsolatban, amit ő szeret. Fontos, hogy őszinték legyetek egymással. 

Na és akkor néhány árulkodó jel arról, hogy tetszel e a fiúnak :) 
Ezek nem tudatos jelek, inkább néhány tudatalatti jelet írnék, amivel a fiú elárulhatja magát. :) 

- Pupilla, szemöldök-  Ha esetleg egy találkozás alkalmával sikerül megfigyelned, és pupillái kitágulnak, nem lehet probléma azzal kapcsolatban, hogy nem tetszel neki, hiszen ez nagyon is annak a jele, hogy igen :)
Ugyanígy a szemöldöknél is, ha felhúzza, biztos lehetsz a sikerben.
- Zavarban van - Fel sem tűnik nekik ,de a fiúk is zavarban lehetnek. Az első találkozások alkalmával gyakran zavartan gesztikulál, az arcához nyúl, igyekszik a közéledben lenni. 
- Igyekszik mindent tudni rólad, kérdezősködik, érdeklődik, figyelmes és a kedvedben szeretne járni. Ha már minden érdekli ami veled kapcsolatos, az már egy nagyon jó jel, hiszen biztos jobban meg akar ismerni, továbbá bókol, megdicséri a frizurádat, ruhádat. :)

És honnan is tudod, hogy megtaláltad a Nagy Ő-t? 
 - elsőként is, érezni és tudni fogod, hogy Ő az, akivel el tudnád képzelni a jövődet. 
Megértitek egymást jelekből, egymásra pillantásokból. Nem kell nektek hosszú monológokba elegyedni, hogy megértsétek mit szeretne a másik, egyszerűen elég ha ránéztek egymásra.
A legfontosabb, hogy elfogad úgy téged, ahogy vagy. Nem kell neki más, az sem ,hogy te megváltozz, változtass magadon, hiszen az elejétől kezdve olyannak fogadott el, amilyen vagy. Emiatt légy önmagad és amint már írtam ne játssz semmilyen szerepet, egy idő után ez nem kifizetődő úgysem. 
Megbízhatsz benne és mindent meg tudtok beszélni. -Fontos, hogy merd felvállalni az érzéseidet, ne félj attól, hogy elítél majd, hiszen azért vagytok együtt, hogy megoldjátok a problémákat. 
Ha nézeteltérésetek, konfliktusotok van, az lehet építő jellegű a kapcsolatotokra, hiszen megbeszélitek egymással a véleményeiteket, ki mit gondol, min tudtok jobban változtatni, hogyan tudtok egymásnak segíteni egy-egy problémában. A lényeg az őszinteség.
Kimutatja feléd, hogy mennyire szeret. Hatalmas boldogság egy lány számára, amikor a párja gesztusaiból, akár sms-eiből, üzeneteiből az áramlik, mennyire szeret. Szerintem ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Nos, összegzésképp azt gondolom, saját és barátnőim köreiből tapasztalataikból, hogy legyünk boldogok, először találjuk meg önmagunkat, tudjuk azt nekünk mi a jó, mit szeretnénk, ne akarjuk görcsösen azt, hogy ránk találjon a szerelem. Akkor fog betoppanni, amikor nem is számítanál rá, hidd el, nagy meglepetés lesz és másképp is fogsz állni a helyzethez. Merj bátran ismerkedni! 
Itt a tavasz, lehet a Nagy Ő közelebb van mint gondolnád ;-) 

Eszter













You Might Also Like

0 megjegyzés