Megjelenő filmek -2015. ősz/tél

9/04/2015 11:18:00 de.

Sziasztok!

Volt aki érdeklődött egy olyan bejegyzés után, ami a hamarosan megjelenő filmekről szól. 

Ennek eleget téve, néhány fontosabb filmet fogok Nektek bemutatni, ami idén kerülhet majd a mozikba és akár felkeltheti az érdeklődéseteket. 

A leghamarabb megjelenő film és amihez egy kis ajánlót is írok számotokra az a  

- Az útvesztő: Tűzpróba (16) 

Műfaj: Akció | Kaland | Fantasy
Bemutató ideje: 2015/09/17 
 
 Az Útvesztő csak a kezdet volt. Thomas (Dylan O’Brian) és társai hiába reménykedtek benne, hogy ha kijutnak a titokzatos pokolból, a régi életük várja őket. A falak túloldalán nem a béke, hanem újabb borzalmak leselkednek rájuk. A világ rémisztően megváltozott; a rend felbomlott, az anarchia és a pusztulás az úr: félig emberi lények vadásznak az utolsó túlélőkre… és az utolsó túlélők pedig az Útvesztő szökevényei nyomába erednek.
Amikor már azt hiszik, nem fordulhat rosszabbra a helyzet, Teresa (Kaya Scodelario) eltűnik. A fiúk megfogadják, hogy együtt maradnak, és megkeresik a csapat egyetlen lány tagját – de ezzel még nagyon bajba sodorják magukat…
 
 
Mentőexpedíció (12)
Műfaj:Akció | Kaland | Sci-Fi
Bemutató ideje:2015/10/01 
 
A Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni.
Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg; csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat.A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a Földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására. 

Pán (12) 
Műfaj:Családi | Kaland | Fantasy
Bemutató ideje:2015/10/22
 
A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni.
Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy, aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz… és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll.
A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve. A Büszkeség és balítélet és a Vágy és vezeklés rendezője, Joe Wright világhírű színészek segítségével meséli újra a klasszikus történetet – de úgy, ahogy még senki sem látta! 

007 Spectre - A Fantom visszatér (12)
 Műfaj:Akció | Kaland | Thriller
Bemutató ideje:2015/11/05 
 
Bond egy régi, kódolt üzenet alapján indul el, hogy felkutasson egy baljós szervezetet. Míg M politikai csatározásokat folytat a titkosügynökség életbentartásáról, Bond lépésről-lépésre fedi fel a FANTOM mögött álló szörnyű igazságot.
 
 
Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész (16)
 Műfaj:Kaland | Sci-Fi
Bemutató ideje: 2015/11/19 
 
 

A tenger szívében (12)
Műfaj:Dráma | Akció | Kaland
Bemutató ideje:2015/12/10  
 
A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba.
3000 mérföldnyi út áll előttük.
Három hónappal később már csak nyolcan vannak életben. Társaik húsát ették, éheztek, szomjaztak, félőrültek a kiállott megpróbáltatásoktól.
De hazaértek. 

 
 

Bíborhegy  (16)

Bemutató dátuma: 2015. október 22.
 
Egy családi tragédiát követően az ambiciózus írónő hányódik a gyerekkori barátja iránt érzett szerelem és egy rejtélyes idegen csábítása között. A múltja szellemei elől menekülve kiköt egy házban, amely lélegzik, vérzik… és emlékezik. Romantika és borzongás, titok és őrület: ilyen kettősségek jellemzik a XIX. századi Angliában játszódó történetet, mely annak ellenére, hogy műfaját tekintve horrorfilm, nem nélkülözi a romantikát sem.
 
 



Hercegnők éjszakája (12)
Bemutató dátuma:  2015. október 1. 
 
1945. május 8-án egész London az utcán ünnepelte, hogy Európában véget ért a II. világháború. A brit trónörökös, az akkor 19 éves Erzsébet és húga, a 14 éves Margit kikönyörögte, hogy elvegyülhessen az ujjongó sokaságban, és táncolhasson egyet a Ritzben. A kékvérű lányok a valóságban közvetlenül éjfél után már vissza is tértek a Buckingham-palotába. A neves brit rendező, Julian Jarrold (Jane Austen magánélete, Utolsó látogatás) új filmje, a Hercegnők éjszakája azonban meghosszabbítja Erzsébet és Margit kimenőjét, és szeretetteljes történetben mesél a két hercegnő elképzelt kalandjairól azon a fergeteges éjszakán, amikor egész London egyként ünnepelt.


 További filmek:
-  Apák és lányaik (bemutató: 2015. október 22. )
-  Csendes szív ( bemutató: 2015. szeptember )
-  Lánytesók: ( bemutató: 2015. december 31.)
A kis herceg ( bemutató: 2015. november 5. )
-  Legenda ( bemutató: 2015. október 8. )
-  Fekete mise ( bemutató: 2015. november 12. )
-  Az utolsó boszorkányvadász ( bemutató: 2015. október 22.)
 
(forrás: port.hu , cinemacity.hu)
 
Remélem találtok benne számotokra érdekes filmet, amit szívesen megnéznétek. 
 
Jó hétvégét kívánok Nektek
Eszter
 
kérlek titeket görgessetek lejjebb néhány információért.  

___________________________________________________________________________________


Tovább gondoltam a könyvajánlós bejegyzést, egy olyannal, hogy filmet is ajánlhattok számunkra, továbbá a blog olvasói számára.
Tehát, bővítve: Várjuk könyv vagy filmajánlóitokat, amelyeket szívesen megosztanátok velünk, mutassátok be kedvenceiteket, egy ismertetőben, majd küldjétek el a mindiglegyboldog@gmail.com címre, egy olyan névvel, amivel szeretnétek, hogy kikerüljön a blogra. / INFÓK/
 
Ha valaki szívesen segítene nekem a blog írásában, jelentkezzen!!
Egy rövid bemutatkozást kérnék az email címünkre, utána pedig értesítem azt az illetőt, akit szeretnék mellém segítő társnak.
Köszönöm!

Továbbá ...
Ha esetleg van valamilyen téma, ami érdekelne titeket, olvasnátok róla -főképp az én saját véleményemet, tapasztalataimat - akkor kérlek  írjátok meg itt, facebookon vagy esetleg email-ben.
Ne felejtsétek a blog azért jött létre, hogy a TI problémáitokon segítsünk, írjunk néhány bátorító szót.


Kövessetek minket a Google+-on  -Mindig légy boldog 
Facebook: https://www.facebook.com/mindiglegyboldog1
Elérhettek minket email-ben : mindiglegyboldog@gmail.com
 
 
 

You Might Also Like

0 megjegyzés