Pozitív idézetek a hétre!

10/27/2014 01:03:00 du.

Hogy jobban teljen a hét!
Ne feledjétek, ha tanácsra, biztatásra lenne szükségetek bátran írjatok email címünkre, továbbá ha szeretnétek egy-egy témában, ha írnánk
mindiglegyboldog@gmail.com 

Most pedig itt van néhány idézet, hogy jobban teljen számotokra a hét, ezekben a hideg napokban...

"Tudnod kell, hogy rengeteg embert nem azért hord melléd a szél, hogy egy egész életen át fogja a kezed. Lépkedj mellette, míg dolgotok van egymással. Élvezd a pillanatot, szívd magadba a jót. Aztán mikor eljön az idő a búcsúra könnyes szemmel búcsúztok. Igen, ez valóban fájó. De gondolj arra, hogy minden okkal történik. Engedd el, és vedd észre, hogy mennyi mindent kaptál tőle. Légy pozitív! A rossz azért történik, hogy idővel ráébredj mindenre. Hogy tanulj. Hogy tudj tovább lépni olyan emberek irányába, akiktől soha-soha egy cseppnyi rosszat sem fogsz kapni."

"Nem hiába mondják a szem a lélek tükre. Láthatom benne azt, amit a tulajdonosa érez. Látom a szemében, ha szeret. Látom, ha gyűlöl. Azt is, ha közömbös. Látom, ha nyugodt és látom, ha ideges. Látom, ha üres. Látom, ha boldog. A szemekben láthatom, ha valaki szenved, még ha az arca mosolyog is. Láthatom azt is, ha valójában örül valaminek csak a homlokát összeráncolja. Mintha kételkedne, mintha a büszkeség győzne. A szemekben mindent láthatok. A szemekben észrevehetem magam, vagy épp ellenségre találok. És én sem vagyok más. A szemeim csillognak, ha boldog vagyok. A szemeim mosolyognak, ha mosolyog a lelkem. A szemeim sírnak, ha szomorú vagyok. A szemeim mindent tükröznek a külvilág felé. Ha néha még rejtegetném is. A szemeim mindent elárulnak. És a szemeim becsukódnak, ha többet nem akarok látni."

"Erős vagyok. De néha szükségem van arra, hogy valaki megfogja a kezem, és azt mondja: Ne félj minden rendben lesz! Itt vagyok melletted!"

"Csalódni kell. Ki kell ábrándulnunk ahhoz, hogy újra tudjunk őszintén hinni, szeretni, élni. El kell veszítened mindened ahhoz, hogy valami más, valami jobb, újra, akár még annál is jobban a tiéd lehessen. Türelmesnek kell lenned másokhoz, magadhoz, de az élethez is. Az igazán jó dolgok eddig még mindig váratlanul történtek... "

"Tudom, hogy egyszer úgyis megtalállak annyi év után,
Sok mellékút és zsákutcákon át,
Átkelek majd végre újból a magány hűvős falán,
És az út végén majd te vársz..."
 
 

You Might Also Like

0 megjegyzés