Októberi sztárpletykák

10/07/2014 10:02:00 de.



Sziasztok!

Gondoltam így a hidegre és az őszre való tekintettel, hozok számotokra néhány sztárpletykát. Megpróbálok Nektek minden héten, hónapban egy cikkben összegyűjteni híreket színészekkel, énekesekkel, sztárokkal kapcsolatban, hiszen ez egy csajos blog ;-) 

Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, írjatok! 
Tudjátok Ne féljetek tanácsot kérni! 
mindiglegyboldog@gmail.com

Nézzük is mik történtek a nagyvilágban! :) 

Gossip Girl sztárja Blake Livey első gyermekével várandós!

- A hír a napokban látott napvilágot, miszerint Blake első babájával várandós. Ezt pedig egy kép is bizonyítja, amelyen már látszik a pocakja. Ennek pedig biztosan az apuka örül a legjobban, ugyanis egyik interjújában Blake megígérte férjének, Ryan Raynoldsnak, hogy 40.születésnapjára megajándékozza egy kisgyermekkel. 
Blake Lively announced her first pregnancy via her website Preserve
Ti mit szóltok? Itt pedig a fotós által készített kép! :) 


Megszületett Ashton Kutcher és Mila Kunis kisbabája

- Ha már gyerekek, akkor ezt mindenesetre meg kell említeni, ugyanis Ashton és Mila Kunis gyermeke szeptember végén született. Ashton facebook oldalán egy vicces feladványt adott rajongóinak, ki kell találniuk, melyik az ő gyermekük. A kislányt pedig Wyatt Isabelle Kutchernek hívják.

Elkezdődött a magyar X faktor 

- Pár héttel ezelőtt kezdetét vette a 2014-es magyar X faktor. A mentorok között egy kis változás állt be, hiszen Geszti Péter helyére Szűcs Gábor azaz Little G ült, mellette Szikora Robi, Tóth Gabi és Alföldi Róbert foglalnak helyet. A mentorok az adások során szigorúak voltak, de az igazi tehetségeket sikerült kiszűrniük és a táborba juttatni. Itt volt sok sírás és nevetés is, majd a mentorok választhatták ki, hogy kiket mentorálnak idén a versenyben, így Little G : 25 év felettiek, Tóth Gabi: csapatok, Alföldi Róbert: fiúk és Szikora Robi : lányokat választotta. A hétvégén a mentorházban kell teljesíteniük a versenyzőknek, melynek végén kiderül ki lesz az a 12 versenyző, akiket minden héten láthatunk és aki a végén megnyeri az X faktort. 
Van már kedvencetek? Ti kinek szurkoltok?   

MTV EMA 2014 esélyesei és házigazdája

- Szeptember közepén kiderült kik lehetnek az idei MTV EMA esélyesei. A showra november 9-én kerül sor majd Glasgowban.  Katy Perryt, Taylor Swiftet és Beyoncét a legjobb női kategóriában jelölték továbbá Katy Perrynek még ezen kívül 6 kategóriában is meg kell küzdenie. Nicki Minaj és Iggy Azalea verseng majd a legjobb hip-hop előadónak járó díjért is, de akár közülük kerülhet ki az idei legszexibb sztár is. Nem marad le Ariana Grande sem, akit szintén hat különböző kategóriában is jelöltek. Egy -egy gömbre esélyes Pharell Williams Happy című dalával, Kiesza, Sam Smith, Eminem és sokak kedvence a One Direction. A napokban pedig az is kiderült, hogy a díjátatót Nicki Minaj vezeti majd.

Tokio Hotel új dala 

- A mai napon oszotta meg a joy magazin a Tokio Hotel új dalát. A fiúk az évek során elég nagy változáson mentek át, hiszen rá sem ismerni a néhány évvel ezelőtti kinézetükre. Aki emlékszik még, a német együttes még 2005-ben alakult, a csapatot egy ikerpár Bill és Tom Kaulitz alapították, stílusukra a pop-rock a jellemző. Tíz év elteltével több albumot adtak ki és rengeteg elismerést kaptak a szakmában. 
Íme 2014-ben az új daluk és hozzá a klip : 
 


You Might Also Like

0 megjegyzés