Vásárlásra fel! November 7-8-9 - Joy napok

10/30/2014 11:57:00 de.



Ismét egy kis divat tippek a mai napra. 

Mint azt a legtöbben tudjátok november 7-8-9-én Joy napok lesznek. Aki imádja a kuponokat, a novemberi Joy magazinban megtalálhatjátok.
Azt gondolom, ha lehetőségetek van mindenképp nézzetek körül, hiszen a különböző üzletekben lehet felfedezni nagyon jó és hasznos dolgokat, akár drogériákról vagy ruha boltról legyen szó.

Nézzünk néhány kupont és hozzá termékeket. A Joy magazin több oldalon ajánlja számotokra a legkülönbözőbb kuponokat, amik közül kedvetekre válogathattok.


Katherine Cole - A nagy borválasztó   Libri: 20%-os kedvezmény könyvekre és hangoskönyvekre egyaránt. Aki szeret olvasni, használja ki ezt a lehetőséget is :)  /Kép: A nagy borválasztó -Katherine Cole/








Palette : 25 % kedvezmény.  Ez a kupon a DM üzletekben váltható be. Fontos, hogy egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be, azonban több terméket is vehettek vele. Kedvetekre választhattok különféle hajfestékeket. 



Pepe Jeans: -London: 20% kedvezmény.   











Rimmel London : Müller Joy kupon 20-25% kedvezmény, bármely darabszámú Rimmel dekorkozmetikai termék vásárlása esetén. Így a két kupon együttes leadásával 45% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Müllerben a Rimmel termékeket.  


Sugabird : 20% kedvezmény. Ha szereted a hírességek által kreált, tervezett ruhákat akkor használjátok ki a kedvezményt. 

Tamaris : 20% kedvezmény.


Douglas: 20% kedvezmény, minden illatra, illatszerre és az illatszerhez tartozó kiegészítő termékekre. 

További kuponok: Triumph 20% , Tally Weijl 20% és ajándék belépő, Taft, Shauma 25% amit több termékre is fel tudtok használni egy vásárlás alkalmával. Morrisons 2 70% kedvezmény.


Tehát vegyétek meg gyorsan még a november JOY magazint és válogassatok kedvetekre a rengeteg kupon közül. 

Ha pedig valamilyen kérdésetek, kérésetek van, akár tanácsra van szükségetek bátran írjatok!
Email címünk: mindiglegyboldog@gmail.com
Várjuk leveleiteket és ne feledjétek: Mindig legyetek boldogok! 

Eszter











You Might Also Like

0 megjegyzés