Márciusi sztárpletykák

3/15/2015 08:50:00 de.


Sziasztok!

Elnézést a februári kimaradásért tőletek, akik szívesen olvassák a blogot és ezt a sztárpletykákról szóló rovat sorozatot, de kicsit kevés időm volt összegyűjteni számotokra a havi sztárpletykákat.
Igyekszem most pótolni és a fontosabb, érdekesebb pletykákat számotokra. 



Bemutatták A szürke ötven árnyalatát. 

- Február 12-én bemutatásra került - sokak nagy örömére - A szürke ötven árnyalata. A világon hatalmas népszerűségnek örvendő bestseller melyből készült a film, rengeteg nézőt vonzott/vonzz a mozikba. 
A szereplők: Jamie Dornan (Mr.Grey) és Dakota Johnson (Anastasia Steele). 
Azóta több cikk is megjelent, hogy Jamie Dornan kiszáll a filmből, hiszen a bestseller is több részes, amiből valószínűleg mindegyikből készül film. Mr. Grey szerepe tehát lehet, hogy másé lesz.  




Leighton Meester kisbabát vár

 - Számomra nagyon jó kis hír, hogy újabb Gossip Girl sztár vár kisbabát. Blake Lively után a GG sorozatának Blair-je körül kezdek terjedni a pletykák egy Vancouverben tartott koncertet és az ott készült fotók árulkodnak róla. Leighton éve házasodott össze Adam Brodyval és lehet hamarosan már akár hárman is lehetnek, az OK magazin szerint. Reméljük a hír igaz :) 



Újabb mese a mozikban 

- Jelenleg a Hamupipőke Disney film kap főszerepet a mozikban, de hamarosan egy újabb mese is bemutatásra kerül. Mégpedig a Szépség és a szörnyeteg. Akik szívesen nézik az mesék mozis változatát, ők már láthatták a Piroska és a farkas változatát - Amanda Seyfrieddel a főszerepben, most pedig Belle szerepét Emma Watson kapta meg. Sokáig kérdéses volt ki bújhat a szörny bőrébe, hírek jelentek meg Ryan Goslinggal, végül Dan Stevensre esett a választás. Kíváncsian várjuk a filmet :) 




Selena Gomez és DJ Zedd közös száma 

- Selena úgy látszik végleg túltette magát Justin Bieberen, hiszen mint legutóbb is írtunk róla DJ Zeddel látják egyre gyakrabban és nem csak a közös munka miatt. 
Nos, nézzétek mi lett a közös munka eredménye : 
 

Kim Kardashian és Jared Leto haja is megváltozott!


- Úgy tűnik, hogy a celeb-világban is elég sok a változás, hiszen Kim - Kanye West felesége - szőkére festette sötét tincseit, így sikerült megint a középpontba kerülnie. Nektek melyik stílusa jött be? 
Jared Leto pedig hosszú hajától vált meg a napokban. 



Johnny Depp megsérült a Karib-tenger kalózai forgatása alatt 

 - Éppen Ausztráliában forgattak amikor is a hírek szerint a színész megsérült, olyannyira, hogy rögtön vissza kellett utaznia az Egyesült Államokba a műtétre. A feltételezések szerint két hetet kell kihagynia a színésznek a forgatásból, a baleset részleteiről nem volt információ, de a színész már jobban van, alig várjuk, hogy a mozikban is újra láthassuk Jack és a kalózok kalandjait. Johnny egyébként nem rég vette el feleségül új barátnőjét, Amber Heard-et.


Végül pedig egy nagyon jó előzetest hozok, mely nyáron kerül a mozikba. Magic Mike 2
 Remélem TI is várjátok Channing Tatummal a főszerepben        
                                     



Ha esetleg  kérdésetek /kérésetek van, keressetek minket emailben: mindiglegyboldog@gmail.com
DE! akkor is ha tanácsra van szükségetek, hiszen tudjátok ez a blog azért is jött létre főképp.
és keressetek minket FACEBOOKON is

Szép hétvégét!
 




forrás: joy.hu, cosmopolitan,

You Might Also Like

0 megjegyzés