Év végi információk

12/26/2015 12:01:00 du.

Sziasztok!

Gondolom még mindenhol nagy a sürgés -forgás, mindenki még a karácsony hangulatában tölti a napokat. :)


Természetesen ez így van jól, hiszen azt gondolom, hogy fontos a szeretteitekkel és önmagatokkal töltött idő is. Feltöltődni mind lelkileg mint testileg.
Az év végéhez közeledve mi is átgondoljuk az idei évünket, ismét le kell zárnunk egy évet.
Néhány információt azért még megosztanék veletek.

El kell, hogy mondjam nagyon sokat jelent a számunkra, hogy ennyien nézitek az oldalt, a bejegyzéseket, követtek FACEBOOKON és már az INSTAGRAMON is. Az összesített számokat majd év végi záró bejegyzés kapcsán megtudjátok, de szánunk még pár bejegyzést a szilveszterhez közeledve.

Addig is : Kérlek titeket, hogy mi is visszajelzést kapjunk, írjátok meg, hogy miért szeretitek a blogot, vagy éppen miért nem? 
Milyen témákban olvasnátok többet, miről hallanátok szívesebben. / Ez azért fontos, hogy tudjuk a blogot a Ti véleményeitek alapján fejleszteni/
Ezeket a visszajelzéseket, kérjük vagy a blog kommentjében vagy facebookon megírni, hiszen ez számunkra is fontos, hogy visszajelzést kapjunk tőletek, hiszen mindent Nektek csinálunk :)

Egy kis feladat még szilveszterig. A facebook látogatók már értesülhettek, hogy most TI döntitek el, hogy mi legyen a téma szilveszterkor. Ezt pedig a facebook bejegyzés alatt tudjátok megtenni IDE KATTINTVA 


A szerkesztők

You Might Also Like

0 megjegyzés