Köszöntő

7/21/2014 12:53:00 du.


Kedves Látogatók!

Egy kis bemutatkozással indítanám a blogot.
Eszternek hívnak, én hoztam létre ezt a kis - többnyire lányoknak, fiataloknak- készült oldalt, ebben pedig segítségemre lesz három lány, akiknek a bejegyzéseit is olvashatjátok majd a közeljövőben. Őket pedig majd akkor megismeritek :) 

Nos, most egy kicsit az oldalról és magamról. 
Már évek óta gondolkodom egy ilyenben, több blogot is írtam, amik többnyire a mindennapjaimról, lelki vívódásaimról, és önmagam segítéséről szóltak. Ám már nagyon fiatal korom óta szívesen segítek másoknak, átérzem a problémáikat és mindig bátran fordultak hozzám a barátaim egy kis jó tanácsért.  Most érkezett el arra az idő, hogy ezt is beindítsam, hátha még több embernek tudunk segíteni, hogy kicsit pozitívan lássa az életet, megoldást találjunk a problémájára.

Szeretnénk segíteni olyan embereknek akiknek valamilyen lelki problémájuk van, amivel esetleg nem tud megküzdeni, kérne egy kis segítséget, mi szívesen válaszolunk itt a blogon a kérdéseikre. 
Leszögezném nem vagyunk pszichológusok, igaz néhányan tanultunk, ne várjatok tőlünk hatalmas megoldásokat, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy akár egy jó szóval, kis tanáccsal.

Továbbá mindenféle csajos témákról is írunk nektek majd, esetleg ha van valami, amiről szívesen olvasnátok, írjátok meg számunkra. 
Remélem bátran és bizalommal fordultok majd hozzánk. 

Ne féljetek kérdezni! 
E-mail címen is írhattok nekünk, itt a blogon megtalálhatjátok majd a választ. /ha kéritek álnéven is feltehetitek a kérdéseiteket/ 
E-mail cím: mindiglegyboldog@gmail.com

Ne felejtsétek : Minden okkal történik... 
Eszter

You Might Also Like

0 megjegyzés