Novemberi sztárpletykák

11/07/2014 07:51:00 de.

Mint azt az előző hónapban láthatjátok, igyekszem Nektek összegyűjteni a hónapban legalább egyszer az aktuális sztárpletykákat. 

Íme a novemberi:


Baby-bumm :) 
Mostanság több sztár szült vagy vár kisbabát. Íme róluk a legfrissebb hírek.

Megszületett Rachel Bilson és Hayden Christensen kislánya!
 - A Star Warsban játszó Hayden és a híres sorozat színésznő kislánya  a minap született meg. A két híresség már több éve együtt van, gyermekük érkezése májusban derült ki.  Neve nagyon különleges lett, hiszen Briar Rose-nak nevezték el, ami a híres Disney hercegnő- Csipkerózsikához köthető. Az eredeti történet szerint a három tündér így nevezte el a lányt. Gratulálunk!

Gyermeket vár Jessica Biel!

- Számomra mosolyogtató hír, hiszen Justin Timberlake a kedvenc énekesem. A napokban látott a külföldi lapokban az a hír, hogy felesége Jessica várandós, képekkel próbálták ezt alátámasztani, majd végül hivatalosan is bejelentették, hogy kisbabájuk lesz. A pár két éve házasodott össze, kapcsolatukban azért volt szakítás is, de Justin mamája hatására mégis kibékültek. Ha a pletykáknak hinni lehet, akkor a baba áprilisban születik majd.

Robbie Williams második gyermeke is megszületett
- Érdekes módját választotta Robbie Williams gyermeke születésének, hiszen élő adásban született meg, melyet a látogatók az interneten láthattak. A gyermek kisfiú lett, több mint 3 kg-val született,  nevét egyenlőre nem lehet tudni. Gratulálunk!


Mileynek új pasija van?
- Talán Miley Cyrus kicsit változik és komolyodik. Most úgy tűnik új párra lelt, akihez már gyengéd szálak fűzték. A fiú ugyanis nem más, mint Arnold Schwarzenegger fia, Patrick. A fotósok egy Los-Angeles-i lakásból látták őket távozni. A továbbiakban majd kiderül mi lesz a fiatalok között.

A szürke ötven árnyalata új előzetese
- A rajongók miatt, előbbre hoztak egy pár másodperces előzetest, hiszen néhány hónapja már megkaptuk a 2015 Valentin- napján megjelenő film rövid előzetesét. Most pedig itt a legújabb, amiben Mr. Grey látható. Nézzétek meg a videót, aztán döntsétek el, hogy megnézitek e a filmet is :)
 


Újra együtt Istenes Bence és Csobot Adél!
- Már többször szakítottak, pletykák kerültek napvilágra, de ami a legújabb, hogy újra együtt vannak. Legutóbb aztán Bence nyilatkozott a Best magazinnak: „Igen, együtt vagyunk Adéllal, de tanulva a korábbi hibából a magánéletünket szeretnénk megőrizni magunknak”  Kíváncsiak vagyunk, hogy a románc most mennyi ideig tart majd! Bencét egyébként az X-faktor műsorvezetőjeként láthatjátok minden hétvégén.

Madár lett az idei év első Celeb vagyok ments ki innen győztese!
- Elindultak a dzsungelbe a celebek, sportolók, színészek, énekesek. Idén Dél-Afrikában kell megküzdeniük a hírességeknek a hideggel az állatokkal és persze egymással. A harmadik szériában idén: Erdei Zsolt, Aurélió, Bódy Sylvi, Gáspár Laci, Szabó Zsófi, Fördős Zé, Krasznai Tünde, Gáspár Bea, Dudás Miklós és Novák Angéla vettek részt. Bátorságpróbákon, kincsvadászaton kellett teljesíteniük a mindennapi vacsorájukért, rengeteg veszekedést, konfliktust láthattak a nézők, majd a győztes végül Madár lett, aki joggal megérdemelte a dzsungel királya címet.
A negyedik szériában jelenleg: Nyertes Zsuzsa, Bárdos András, Hevesi Kriszta, Pars Krisztián, Cooky, Molnár Andi, VV Éva, Aleska, Pákó, Puskás Peti, Bunyós Pityu küzd meg a kontinens rejtelmeivel, továbbá egymás személyiségével, hiszen rengeteg a vita és az ellentét a versenyzők között. Ha nézitek a műsort, Ti kit szeretnétek a Dzsungel királyának/ királynőjének?? 

 Végezetül Selena Gomez legújabb dala és a hozzá tartozó videóklipp, ami szerintem mindenkit meghat majd, a szakításról szól, arról mit akarhat a szív.  A videó végig fekete fehér, ami még jobban tükrözi azt a lelkiállapotot, amikor az ember boldogtalan, és amit érezni szokott szakítás után. Érdemes megnézni!





You Might Also Like

0 megjegyzés