Decemberi sztárpletykák

12/13/2014 11:57:00 de.

Eljött az év utolsó hónapja is és az idei utolsó sztárpletykákról szóló cikkünk is.

Ismét elég sok minden történt a sztárvilág terén, megpróbálok néhányat közülünk számotokra összegyűjteni.



Keira Knightley kisbabát vár
 - A Karib-tenger kalózai és számos film színésznője Keira első babáját várja. Pár napja a sajtóban is megerősítették a hírt, miszerint a 29 éves színésznő és férje kislányt várnak. A baba márciusban vagy esetleg áprilisban fog világra jönni.

Scarlett Johansson titokban férjez ment 
 - A színésznő kislánya születése után egy hónappal, október 1-én ment hozzá Romain Dauria-hoz a People magazin szerint. A pletyka akkor röppent fel, amikor Scarlett ujján egy jótékonysági rendezvényen jegygyűrűt láttak. Sok boldogságot nekik! :) 

Friss! Megszületett Hayden Panattiere kislánya
 - A színésznő és bokszoló férje (Vladimir Klitschko) első gyermeke deember 9-én született. A boldog apuka twitteren jelentette be az örömhírt : „Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy megerősíthetjük kislányunk, Kaya Evdokia Klitschkonak a születését. December 9-én jött világra.” Gratulálunk! 


Taylor Swift új barátja 
 - Taylor Swiftről azt állítják hogy titokban randizgat egy zenésszel, méghozzá Matt Healyvel, a 1975 nevű zenekar frontemberével. Taylor és Matt először Los Angelesben, a zenekar egyik koncertje után találkoztak. 


Shakira és Gerard Piqué kisfia hét nyelven tanul
 - Milan nevű kisfiúk alig két évesen, nap mint nap többféle nyelvvel találkozik, hiszen szülei akár spanyolul, angolul, katalánul alapból beszélnek hozzá, ezen kívül németül, oroszul is tanul a kisfiú. A híres énekesnőt büszkeséggel tölti el, hiszen boldog, hogy kisfia számára mennyi előnyt jelent, hogy több nyelven is tud. Shakira egyébként elég magas IQ-val rendelkezik továbbá anyanyelvén kívül kicsit arabul, franciául és olaszul is beszél. Hamarosan pedig a Piqué család egy új kicsivel bővül, hiszen Shakira a jövő év elején hozza világra második gyermekét.

Leonardo DiCaprio és Emma Watson is szingli lett!
 - Leo több mint egy évig volt együtt egy német modellel, most azonban szakítottak. A színész és párja sosem jelent meg nyilvánosan, kapcsolatukat megpróbálták óvni a média elől. 
Ezzel szemben Emma Watson is szakított a nála fiatalabb rögbijátékossal. Sajnos Emma rengeteg filmes munkája miatt ért véget a kapcsolat, mert az egy év alatt is keveset tudtak találkozni. 


Köszönöm, hogy követtétek havonta készült sztárpletykák c. bejegyzéseinket, remélem jövőre is velünk maradtok :) 

Szép hétvégét 
 E. 


cikk forrásai : neon.hu, bors, blikk, joy magazin. 






You Might Also Like

0 megjegyzés