Szilveszteri smink, ruha & frizura

12/30/2014 10:36:00 de.

Már csak egy nap és köszönthetjük az új évet. 
Sokan indulnak majd szórakozni, akár házi buliba, akár szórakozóhelyre, ehhez pedig hoztam számotokra, néhány tippet, mit viseljetek, vagy esetleg milyen sminket próbáljatok ki :) 


Kezdjük elsőként a sminkkel

Azt mondják a profik is, hogy ezen az estén bármit kitalálhatunk, kipróbálhatunk. Általában azonban a csillogós, csillámos, feltűnő smink a nyerő, de természetesen ez rátok van bízva. 
Itt van néhány tipp: Elsőként a bőrszínünknek megfelelő alapozóval kenjünk be arcunkat, ha szükséges, előtte korrektort is használhatunk. Szemhéj: mmindenféle színből álló sminket próbálhattok, a képen látható lilától a barnán át, a kékig bármit. Utóbbi mostanság elég divatos. Mint már említettem a csillámporok fő szerepet játszanak az éjszakán. Szemünket kiemeli a tusvonal is, amelyet érdemes becsempészni a sminkünkbe. Mielőtt elkezdenénk, fontos, semleges színű alapozóval bekenni szemhéjunkat, amely garantálja a smink tartósságát.


Arcunkat díszíthetjük akár különböző gyöngyökkel a szem körül, vagy sima pirosítóval, ami arccsontunkat hangsúlyozza ki. 
Térjünk át az ajkakra. Akár itt is bevethetjük a csillogó rúzsokat, szájfényeket, de ha szemhéjunkra fektetjük a nagyobb hangsúlyt, lehet, hogy az ajkak visszafogottabbak lehetnek. A piros, rózsaszín és annak árnyalatai szépek lehetnek. 


Következhet a ruha: Gondolom itt se kell említenem, hogy csillogó ruhák a legmenőbbek. 
A Cosmopolitan című magazin  által összegyűjtött koktélruhákat láthatjuk, hogy a csillogós, flitteresek hódíthatnak - természetesen mindenféle színben
  KATT IDE





 Végezetül pedig egy kis ajánló, milyen frizurát viseljetek az év utolsó óráiban:  A hullámos frizura általában a leggyakoribb, amely mindenhol megállja a helyét, akár otthon, buliban. Ha mégsem szeretnétek, hogy csak úgy lógjon, eltűzhetitek oldalra egy csattal, vagy akár copfba kötve is nagyon csinos lehet.
A fonatok is nagyon divatosak, bármilyen formában próbálkozhattok vele.




Legyen szép napotok és érezzétek jól magatokat! Felejtsétek el az idén történt rossz dolgokat, újult erővel lépjetek át az új évbe!
...és ne feledjétek: Mindig legyetek boldogok!
Eszter

You Might Also Like

0 megjegyzés