Idézetek

12/07/2014 10:15:00 de.

Itt a hétvége utolsó óráiban gondoltam összeszedek Nektek néhány idézetet, mindenféle témában, hogy jól induljon a hét mindenki számára :) 
Hamarosan itt a karácsony is, lassan (aki még nem kezdte meg) megkezdi beszerezni az ajándékokat, talán lassan én is átszellemülök és ráhangolódom teljesen az ünnepre :)

Nos, tehát hogy jó kedvvel induljatok neki a hétnek - ebben az esős időben - néhány idézet :) 

"Majd egyszer jön valaki, aki nem feltételeket fog szabni nekem, hanem az egész világot adja majd oda, nem kifogásokat fog keresni, mert szeretetből és szeretettel cselekszik; nem fogja hagyni, hogy elhagyjam és feladjam az álmaimat, vagy azt az életet, amire mindig is vágytam. Akiben bízhatok, akire számíthatok, akivel nem fogom azt érezni, hogy erőltetem, és nem nekem való; aki pontosan beleillik majd abba az életbe, amit élni akarok. Aki nem lehúz, hanem fölemel, jó magasra emel, és mindig ott van mellettem, átölel, amikor nekem arra van szükségem." (Színes szappanbuborék)

"Senki nem tudja mindenre a választ, és néha az a legjobb, ha bocsánatot kérünk, és magunk mögött hagyjuk a múltat. Máskor a jövőbe kell néznünk, és tudnunk kell, ha azt hittük, már mindent láttunk, az élet még mindig meglephet minket, és mi is meglephetjük önmagunkat." (Pletykafészek c sorozat)

"Néha az élet különösebb, mint egy álom. És csak akkor tudsz felébredni, ha szembenézel azzal, ami a lelked mélyén fekszik..." (Színes szappanbuborék)

"Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!" (Pletykafészek c. sorozat) 

"A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs porcica a szekrények mögött, tízféle sütit sütsz és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz-vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk." (Vida Ágnes)

"A család köteléke mérhetetlen hatalommal áld meg minket. De azt is el kell fogadnunk, ami vele jár. Felelősséget nyújt, hogy feltétel nélkül szeressünk, sajnálkozás nélkül. Sosem mondhatunk le e kötelék hatalmáról, még akkor sem, ha próbára teszik. A kötelék táplál minket, erőt ad nekünk. E nélkül az erő nélkül semmink sincs." (The Originals c. film)

"Tudod, minden okkal történik. Minden egyes kiontott könnycsepp helyett milliónyi boldogságot fogsz kapni. Ezt most még nem látod, nem érzed és hihetetlennek tűnik. De hidd el nekem így lesz. Semmi sem történik véletlenül. Az életed könyvének minden egyes fejezete okkal íródik. Az előszónál még nem érted, a kifejtésnél zokogsz, de az utolsó oldalon akkor is happy end lesz. Viszont ahhoz, hogy megtudd és megértsd, végig kell olvasnod az előző több száz oldalt is, mert csak úgy lesz kerek egész a történet. És akkor túl minden fejezeten, az ágyad sarkában, pokrócba vackolva, tested minden porcikáját átjárja valami elmondhatatlan, megfoghatatlan. És újra sírsz. De már örömödben." (Álmok nélkül nincs holnap)

Nagyon szép hetet kívánok Nektek :) 
E.

You Might Also Like

0 megjegyzés