Karácsonyi filmajánló

12/23/2014 11:40:00 de.


Holnap már szenteste.. elérkezett ismét az ünnep. Azt, gondolom, hogy ebben a rohanó világban sokszor nincs időnk megállni, elgondolkodni, de most! most lehetőségetek van kicsit végig gondolni akár az évet, akár az emberi kapcsolataitokat, mivel lehetne jobbá, boldogabbá tenni a dolgaitokat, magatokat és a hozzátok közel álló személyeket. Itt a szeretet ünnepén lehet kicsit másképp nézni mindent, megpróbálni ebben a formában folytatni a jövőnket. 
Biztos mindenkinek volt olyan esemény az idén, amit elfelejtene, amit megbánt és aminek a világon a legjobban örült. Most meg kell próbálnunk mindent félre tenni, élvezni az ünnepet, azt, hogy a szeretteinkkel vagyunk. 
DE! ne felejtsük el, azokat a gyerekeket, családokat sem, akik éheznek, nincs pénzük ételre, de talán még vízre sem, akik nem tudják egymást megajándékozni, ha mással nem talán csak egy jó szóval. Gondoljunk rájuk is!! 

Most pedig, ahogy a címben is írtam jöjjön egy kis karácsonyi filmajánló tőlem, ami nélkül régen és most sem tudom nagyon elképzelni a karácsonyt, talán találtok benne kedvetekre valót :) 

1, Bunyó karácsonyig :) 


Nem tudom mennyire ismeritek, bár Bud Spencer és Terence Hill nevét azt hiszem senkinek sem kell említenem. Ez az a film, amit évekig, minden karácsonykor adott a televízió, és amit minden karácsonykor képes voltam megnézni. 

 A történet szerint, Moses -azaz Bud Spencer - fejvadászként próbálja eltartani családját. 5000 dollárt ajánlottak fel, egy gengszter fejére, ami pedig igen csak jól jönne Mosesnek. Időközben megjelenik, régen nem látott fivére Travis is, akivel nem igazán jönnek ki, folyamatos konfliktusba keverednek. A gengsztert sem tudják elkapni, többször átveri a testvéreket. A karácsonyt pedig Moses és Travis édesanyjánál töltik majd, amiből egy kis akció sem hiányozhat :) 


2, Télapu



Ezt is szeretettel ajánlom mindenkinek :) Aranyos, kedves családi film.  
Télapó megöregedett, és sajnos csúnyán leesett a háztetőről is és nem tudja tovább folytatni az ajándékok osztását. Scott, felveszi a Mikulás ruháját, szerződést is köt, nem sejtve, hogy a feladatokat ezután neki kell teljesítenie. Az üzletembernek aztán szakálla nő, a rénszarvasokat sem tudja irányítani, de az ajándékokat pedig szét kell osztania..... A filmből készült ezen kívül még két rész, amit szintén szívesen ajánlok :) 

3, Holiday

Nem csak a karácsonyra, más alkalmakkor, akár csak a télen, de érdemes megnézni. Egy kedves film arról, hogy a két lány hogyan találja meg ismét a boldogságot a másikuk világában. 
Egy kis ajánló róla, aki még nem látta: Iris és Amanda két külön "világban" élnek. Iris felejtené szerelmét, aki mást választott, Amanda szintén. Egy különleges oldalon, ahol házat lehet cserélni találkoznak és az ünnepekre lakást cserélnek. Iris Amerikába, míg Amanda Angliában próbál szerencsét és igyekeznek felejteni az őket ért sérelmeket. Megtapasztalják milyen is a másikuk világa és azt is, hogyan lehet újra kezdeni mindent, amikor is a képbe jön Jude Law ;-) Szóval ajánlom figyelmetekbe :) 

4, Reszkessetek betörők /1,2,3/



Azt, hiszem ezt a filmet senkinek sem kell bemutatnom! :) Kevin és a betörők :) 
- Kevin és a család nagy karácsonyozásra készülnek, a terv az, hogy Párizsba utaznak. Mindenki sürög-forog és csomagol, de végül Kevint otthon hagyják. A kisfiú feltalálja magát, ám arra nem számít, hogy a betörők a környékbeli házakat rabolgatják, majd amikor rájönnek, hogy a család nincs otthon, megpróbálnak betörni. Kevin azonban mindent elkövet ravasz módon, hogy távol tartsa a betörőket. 

Ajánlom még figyelmetekbe a Karácsonyi ének c. filmet, én régen Barbie változatában láttam, mese ,de elgondolkodtató, de a filmet is nézzétek meg! : )
  

Én ezzel a kis filmajánlóval kívánunk Nektek

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!
Élvezzétek az ünnepet és örüljetek mindennek! :)
a szerkesztők


You Might Also Like

0 megjegyzés